Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Generelt! / Re: Istandsætning af Fender Super Reverb
« Last post by ksor on February 23, 2018, 09:26:30 AM »
Som du selv siger - pas på de høje spændinger !

MEN ellers kan du jo prøve at indgyde dig selv noget selvtillid til at løse opgaven ved at se på YouTube - der er snesevis a videoer, som ret detaljeret viser, hvordan det gøres:

nye lytter
justering af bias
alm. vedligehold

men du skal selvfølgelig kunne forstå engelsk.
12
Generelt! / Istandsætning af Fender Super Reverb
« Last post by gamleole on February 20, 2018, 09:43:00 PM »
Hej!

Jeg har en Fender Super Reverb fra ca 78, som jeg gerne vil have sat i stand med nye elektrolytter, power-rør og sokler, bias justering (evt. erstatte den eksisterende "tube matching" pot med en regulær bias pot) og hvad der ellers trænger.

Jeg leder efter en i østjylland (gerne omkring Århus) som kan hjælpe med dette.

Jeg går på elektronik og svagstrøm på teknisk skole så jeg håbede på at der var en, som evt. ville lade mig kigge lidt med under processen, da jeg naturligvis har en stor interesse i teorien bag. Jeg er nemlig ikke helt frisk på at begive mig ud i det selv, da det jo er høje spændinger der arbejdes med!

Hvis det nu er man gerne vil hjælpe, men ikke lige er frisk på at jeg kigger med er dette selvfølgelig også fuldt ud forståeligt! (betaler selvfølgelig gerne for hjælpen!)

Vh Simon

13
Projektspecifikt! / Re: Ult sound ds-4
« Last post by Niklas on February 19, 2018, 08:12:12 PM »
Jeg har ikke den originale strømforsyning. Den billige (switchmode) forsyning jeg bruger er under mistanke for ikke at levere effekt nok. Måske kan det betale sig at prøve en kraftigere (tror måske jeg har en liggende som jeg byggede til et andet projekt for år tilbage). Jeg har googlet, men er ikke søgningsninja. Hvis du har tid og overskud...
14
Generelt! / Re: Båndmikrofon kabling
« Last post by chrisma on February 18, 2018, 06:41:15 PM »
Aaah for pokker. Det er ledningernes placering i forhold til magnetfeltet selvfølgelig. Så tror jeg tiøren faldt. Tak for svar Jørn :) jep, huset er metal med gitter omkring bånd, og det bliver så forbundet til trafoens stel (pin 4). Så må vi se hvor meget jeg kommer til at eksperimentere med selve båndet :)
15
Generelt! / Re: Båndmikrofon kabling
« Last post by Bodtbody on February 18, 2018, 05:22:36 PM »
den ende af båndet der er længst fra transformatoren forbindes med to ledninger der løber på hver sin side af magneterne og ned til transformatoren.To ledninger der er lige lange og lige tykke.
Det vil dæmpe indstålende støj (udfase)

Det er  meget forskelligt hvor meget støj der indstråles i en mikrofon . og meget vigtigt at mikrofonen er af metal og der er et metalgitter foran åbningen. Det er en fin transformator du vælger og du forbinder den som den alternative der vises nederst på siden , du skal ikke bruge ben 4 ( can/core)
16
Generelt! / Båndmikrofon kabling
« Last post by chrisma on February 18, 2018, 10:21:21 AM »
Hej alle
Jeg er i gang med at bygge en båndmikrofon. Designet er så simpelt som muligt. Jeg bruger en Lundahl 2914 trafo http://www.lundahl.se/wp-content/uploads/datasheets/2914.pdf. Jeg har flere steder lagt mærke til at DIY folk og etablerede producenter trækker 2 kabler fra den ene ende af båndet ned til trafoen. Jeg undres... er der nogen det har en forklaring på hvorfor? Eller bare et gæt?
Vh Christian
17
Projektspecifikt! / Re: Ult sound ds-4
« Last post by Luny Tune on February 14, 2018, 07:40:25 PM »
Hvor gammel? Jeg tænker på om det mon primært er strømforsyningen der skal have skiftet lytter?

Du har selvfølgelig googlet efter dokumenterne, ikk'? Jeg tænker at det var hvad jeg ville gøre for at hjælpe, men hvis du har gjort det så er der jo ingen grund til at jeg går i dine fodspor ...  ;D
18
Projektspecifikt! / Ult sound ds-4
« Last post by Niklas on February 06, 2018, 11:01:34 AM »
Jeg har en dejlig gammel Toyo Gakki ult sound ds-4 (det er en tromme synth). Den er begyndt at opføre sig underligt. Er der nogen af jer der har et bud på hvor jeg kunne få fat i en servicemanual, eller bare et diagram (eller hvad det hedder)
19
Projektspecifikt! / Re: NEVE 1073 HJÆLPETRÅD!
« Last post by gyraf on December 20, 2017, 05:04:51 PM »
Den slags kan ikke forudsiges.

Du ka' jo starte med at lægge den "løst" i kassen, og så check'e for problemer før du bestemmer dig endeligt..?

Jakob E.
20
Projektspecifikt! / Re: NEVE 1073 HJÆLPETRÅD!
« Last post by Rune Noergaard on December 08, 2017, 02:46:38 PM »
Jeg har nu endelig fejlfundet og dermed færdiggjort min 1073 fra gruppekøbet:-)! Den er i 2 unit kasse og strømforsyningen har jeg lavet i en ekstern 1 unit. Jeg har set andre indbygge strømforsyningen i 2unit kassen. Jer der har gjort det, har I oplevet at strømforsyningen/trafoen giver støj? Jeg overvejer nemlig at rykke strømforsyningen over i 2 unit kassen.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10