Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Alt muligt andet... / Re: Hvad mon her skete
« Last post by Luny Tune on November 18, 2017, 05:09:28 PM »
Godt indlæg, Jakob. Jeg læser med og er lydhør ang. forslag til hvad jeg kan gøre på siden her.
22
Alt muligt andet... / Hvad mon her skete
« Last post by gyraf on November 17, 2017, 12:21:51 PM »
Hvad mon her egentlig skete?

På et tidspunkt var der sådan forholdvis travlt herinde, og ret mange besøgende. Nu sker der sørme ikke ret meget.

Er det noget vi har gjort, der har skræmt folk væk?

Eller er det bare fordi vi alle er blevet bedre til at bruge det internationale GroupDIY? Mindre generthed? Er vi bare mere parate til at skrive på engelsk?

Jakob E.
23
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by Luny Tune on October 24, 2017, 03:07:03 PM »
Sådan! :)
24
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by gyraf on October 24, 2017, 08:41:14 AM »
Dejligt!Jakob E.
25
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by chrisma on October 23, 2017, 02:42:03 PM »
Hej Jakob og Torben. Jeg tog ud forbi Jørn (Bodtbody) som hjalp med at gennemgå den. Det lader til at det drejede sig om dårlig stelforbindelse pga en skidt lodning. Efter lidt re-lodning siger den i hvert fald som den skal. Tak for inputs! Og Jakob, tak for ide og opskrift!
26
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by gyraf on October 22, 2017, 01:20:22 PM »
..hvis det ikke hjælper at pakke ind i alufolie, så MÅ støjen komme fra forsyningen. Hvis du trækker netstikket mens mikrofonen er tændt, lyder den så rigtigt i det stykke tid der går før den har tabt strømmen igen? Dette ville indikere at brum kommer fra forsyningen..

Jakob E.

27
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by chrisma on October 20, 2017, 02:05:22 PM »
Nå, nu blev jeg lidt klogere. Fandt et andet rør, som ikke løste problemet. Så tænker jeg skærm... Forsøgte at pakke mikrofonen ind i sølvpapir, hvilket gjorde støjen højere. Hvorfor mon det?
Jeg kan tilføje at (begge) 0V er forbundet til mikrofonhus og at der er forbindelse hele vejen rundt. PSU kassen er bygget i aluzinkplader og er ligeledes forbundet til 0V, hvilket jord fra strømstik også er. Forbindelsen mellem de 2 xlr stik har jeg lavet med skærmet mikrofonkabel for god ordens skyld...
Har i nogle gode bud på hvor det kan komme fra? Som tidligere beskrevet kan den indimellem fungere helt fint og støjfrit.
28
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by chrisma on October 19, 2017, 11:17:01 AM »
Hej Torben. Tak for svar. Ja, det er lige præcis det jeg gerne vil undgå  :) Jeg er på EF86. Havde egentlig oprindeligt tænkt mig at lave psu'en til pf86, da mit indtryk efter at have læst herinde var at man får mere rør for pengene dér. Men pyndt havde kun nogle ret dyre pf'er. Så endte med et NOS Siemens EF86. Men de der omtalte billige og gode pf'ere, hvor finder man dem henne? Hvis jeg ender med alligevel at skulle købe nyt rør, kunne det være fint at gå den vej. Det burde ikke tage mange halve timer at neddrosle glødespændingen.
29
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by Luny Tune on October 19, 2017, 01:36:49 AM »
Jeg kan ikke hjælpe med problemet. Jeg kan ikke lige gennemskue det.
Men jeg kan da hjælpe med at foreslå at hvis du køber et nyt rør, så KAN du jo købe et billigt et. Selv de billige virker jo fint. De lyder måske bare ikke så godt.
Alternativt har jeg eller andre i nærheden af dig måske et rør du kan score og teste med. Det er jo også lidt ærgerligt at fyre penge af på noget og så finde ud af at det ikke var dét.

Er du på et pf86 eller ef86?
30
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by chrisma on October 17, 2017, 04:05:28 PM »
Hej alle G7-byggere
Jeg har bygget en G7 mikrofon, som langt henad vejen (=ofte) spiller og lyder fantastisk. Når den så ikke gør, så tilføre den signalet en knaselyd. Det kan bedst beskrives som crackle ligesom på en gammel støvet LP. Selve signalet påvirkes ikke hørbart i øvrigt. Det er der mere eller mindre fra jeg tænder psu'en og så resten af dagen sådan ca. Typisk er det væk igen næste gang jeg bruger den... Synes det er lidt mystisk. Er der nogen der har et bud på hvad det kunne være? Har ikke set problemet beskrevet her eller på det internationale forum (hvor G7-tråden for engangs skyld er kortere end herinde). Jeg er mest tilbøjelig til at skyde skylden på røret (fordi jeg ikke ved hvad det ellers skulle være), men vil lige forhøre mig her inden jeg går på jagt efter et nyt.
Vh Christian
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10