Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Projektspecifikt! / Power switch
« Last post by mariusegenes on February 11, 2017, 07:15:47 PM »
DPDT til power switch? Eller hva bruker dere?

Kan denne brukes eller finnes det andre billigere alternativ?

http://no.mouser.com/ProductDetail/TE-Connectivity-Alcoswitch/FTN0904/?qs=sGAEpiMZZMvudeGI7i40XE%2fMmrHHHc8pcAYdBCz1KH8%3d
22
Projektspecifikt! / Re: GSSL HJÆLPETRÅD!
« Last post by mariusegenes on February 04, 2017, 08:05:47 PM »
Jepp, du tok meg. Mest for å spare penger ja:)
Skal bruke de selv og kunne like godt bygget 4 doble som 8 enkle.
Er vel bare å føre secondaries videre i serie kan jeg tenke meg(?)

23
Projektspecifikt! / Re: GSSL HJÆLPETRÅD!
« Last post by Luny Tune on February 02, 2017, 09:03:50 PM »
Hej og velkommen til. :)

En dobbelt GSSL? Hvorfor? Er det for at spare penge og bruge én transformer til begge print?

(Du ved godt det er en stereocompressor, ikke?)

Jeg ville til hver en tid bygge GSSL'er separat i hver deres kasse. De sidder fint i en 1U kasse så de vil jo heller ikke fylde mere sådan.
24
Projektspecifikt! / Re: GSSL HJÆLPETRÅD!
« Last post by mariusegenes on February 02, 2017, 07:16:35 PM »
Fant denne sidebar i dag!
Starter et gssl prosjekt I 2010 som jeg tenkte å gjøre ferdig.
Har 8 gssl jeg tente å lage, men må lage EN først som fungerer.

1.Noen som har brukt Amveco transformer? 15v. Skulle gjerne like å se en oversikt over wiring til den så jeg ikke sender streømmen i meg selv..

2. Er det noen slm har laget en "dobbel-gssl" i en 2U chassi?

For et fedt forum!

Mariu
25
Projektspecifikt! / Re: GSSL HJÆLPETRÅD!
« Last post by Luny Tune on January 15, 2017, 04:12:31 AM »
Hej Okk og velkommen til! :)

Mange af projekterne vi laver er lavet af Jakob Erland, og du kan finde al nødvendig information om bygge- og justeringsprocedurer på hans website gyraf.dk

Mere specifikt finder du byggeprojekterne hér. Der scroller du ned til GSSL-projektet og derinde står faktisk alt hvad du har brug for at vide.

F.eks. vil du på side 3 i pdf'en, som viser printudlæg og silketryk, kunne se at meteret loddes på printet derer skruet fast på fronten. Hvis du er fiks kan du godt lodde det på bag på printet. Så behøver du ikke pille printet af.

Som udgangspunkt skal meteret være et 1 mA meter. Så kan du følge udregningerne i dokumentationen for hvor følsomt meteret skal være. Eller montere en trimmer. Ellers er der kun tilbage at hitte ud af hvor stort hullet meteret skal passe ind i er, og så finde et der passer. :)

Hvis du vil have forslag til et specifikt meter så skal vi andre lige kende dimensionerne på hullet. (Alt efter hvor stor frontpanelet er, kan hullet måske tilpasses, så længe meteret ikke er for lille.)
26
Projektspecifikt! / Re: GSSL HJÆLPETRÅD!
« Last post by okk on January 14, 2017, 02:54:07 PM »
Jeg undskylder på forhånd hvis jeg spøger et forkert sted.. Jeg har for et par år siden købet en GSSL i dba, men den var uden meter. Der er skåret hul til det i front panelet men jeg aner ikke hvilken et jeg skal købe og hvor jeg skal lodde det fast. Jeg har ikke selv nogen bygge tegninger. Jeg har bygget en masse eurorack moduler men kender intet til elektronik andet end at være god til at lodde og følge en plan :-)

 
27
Newbie? / LØST: Leder efter reperatør til DIY projekt
« Last post by mica on November 26, 2016, 05:35:12 PM »
Jeg er desværre for første gang gået helt i stå. Efter en del år med DIY og 10 projekter der er endt i succes (efter mange timers læsning og hjælp på forums) sidder jeg desværre HELT fast med et projekt. Det drejer som om en 500-serie 1176 fra Don Classics (U76) som er veldokumenteret med schematics und alles. Problemer med den er støj, som jeg bare ikke kan slippe af med. Jeg har brugt mange mange timer og probe't og spurgt på forums, men uden held. Jeg søger derfor en dygtig tekniker der har de skills jeg ikke har til at finde fejlen mod betaling. Måske ikke så DIY, men det er sidste udvej inden det bliver en meget dyr bogstøtte. Håber det er ok jeg søger herinde. Gustav er prøvet (PCBgrinder) men han havde ikke tid. Kender i andre gode muligheder?
28
Generelt! / monitor impedans - hvilken forstærker?
« Last post by bjorne42 on November 22, 2016, 11:39:28 AM »
Som kan ses af vedhæftede billeder har jeg i en byttehandel fået anskaffet mig hvad der ligner et par mixcubes fra AKG (LSM50).

Mine normale monitors er for øjeblikket udlånt, og jeg er lidt træt af kun at lytte på hovedtelefoner. Jeg har aldrig haft disse AKG'ere sat til, men har fået fortalt at jeg skal bruge en forstærker af en art.

Som det kan ses på billedet, står der bag på hver højtaler: impedance 8 ohms, rated power 50 watts.

Mit problem er lidt, at jeg ikke forstår konceptet omkring impedance og det at matche forstærkeren output impedans med højtalerens input.

Jeg har en Behringer mini mon (mon800), hvor speakeroutputtet har en output impedans på min. 150 ohms, og det antager jeg er for højt så?

Er der nogen der kan fortælle mig hvilken type forstærker jeg skal bruge? eller pejle mig i retning af en forstærker, gerne brugt? Altså jo i hvert fald hvad jeg skal kigge efter.

På forhånd tak for hjælpen.

- Bjørn
29
Projektspecifikt! / Re: S-25 kit fra microphone-parts.co.uk
« Last post by Luny Tune on November 19, 2016, 11:51:19 AM »
Nå, det tog under halvanden time at lave den. Jeg fulgte instruktionerne til punkt og prikke, og jeg vil anbefale andre at gøre det samme. De fleste ting giver jo sig selv når man har bare lidt erfaring med de ting her, men der er et par småting som er vigtige at sørge for. Bl.a. er der nogle ting der skal loddes sammen i fri luft og hvis man ikke følger anvisningerne så skal man bare sidde og bladre efter det når man pludselig ikke kan komme længere. Så bare følg instruktionerne. Så er den også fiks og færdig når man når sidste side. Den spillede bare da jeg pluggede den i.

Jeg skal lige ha' tjekket med noget sang osv. men jeg lavede lige en lyntest. Jeg speaker meget og jeg tog lige en enkelt sætning fra et nyligt speak lavet med G7. Jeg sad en smule skråt for G7'eren men det er godt nok til en lyntest. Jeg indtalte så lige hurtigt samme lille sætning i S-25. Filerne er helt rå og peaker ved ca. -6-7 dB. 320 kbit mp3. Indtalingerne er fra to forskellige dage, G7 i vokalboksen og S-25 ved pulten, men igen, det er bare en lyntester. Jeg laver nogle bedre tests senere.

G7

S-25
30
Projektspecifikt! / Re: S-25 kit fra microphone-parts.co.uk
« Last post by gyraf on November 18, 2016, 10:44:23 AM »
Jeg troede lige for nylig jeg havde fundet en god kinakapsel , jeg hjalp en ven med at bygge en mic , han havde købet en kapsel på nettet for omkring 800 kr og den lød rigtigt fint.. nå så bestilte jeg et par stykker , og , ja de lød af H til.

Det er netop dette der er pointen i kina-mics: Hvis man har tålmodighed til at lytte mange kapsler igennem, så ka' man sagtens finde nogen imellem der er rigtig gode. Men variationen er stor, og for det meste i retning af hvad vi tænker som "hård top", fordi kineserne synes det lyder godt og fremmer taleforståelighed på kinesisk(!).

Netop indkøb, selektion, og returnering af de uønskede kapsler er kernen i Peluso's business. Sandsynligvis ligeså i hans lærling's, BeesNees' forretningsmodel. Ja, jeg ved godt de begge hævder at de selv laver kapsler, men jeg har mine grunde til at tvivle på det...

Jakob E.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10