Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Projektspecifikt! / Re: hjælp til nogle småprojekter
« Last post by Luny Tune on December 07, 2017, 11:03:58 PM »
Og du vil ikke bruge kabelsko/-spader til ledningerne til enhederne?
Måske tænker du her at jeg må ha' indåndet lidt for meget loddetindampe, fordi en lodning jo giver bedre forbindelse. Men jeg kender ikke umiddelbart nogen fabrikanter der lodder deres enheder fast, og selvom jeg ikke har kigget ind i alle lækre monitors, så har jeg dog haft fingrene i nogle ret vilde nogle. I mine egne PMC AB1 monitors er der også brugt kabelsko og -spader, og der er ingen som helst problemer i dét. Og som du kan se så er dine enheder jo også født til den metode.
Jeg kender ikke lige til det du spørger om vedr. at fixe løsnede terminaler. Vil varmelim mon kunne holde det, hvis du lodder først og så limer terminalerne tilbage der hvor de skal sidde? Varmelim koster jo næsten ingenting og kan fås alle steder.

Jeg har selv haft et issue med lodninger lidt for tæt på en bund. Nogle komponenter var for store til at jeg bare kunne hæve printet. Men jeg tænkte det så lidt omvendt og tapede bunden til med bredt isolérbånd i to lag. Jeg har ikke haft problemer med det, men hvis du er bekymret for om lodningerne kan stikke sig vej igennem, kan du jo have et stykke hårdere plast under som du så sætter tapen oven på.

Hvad skal du sætte labels på?
22
Projektspecifikt! / hjælp til nogle småprojekter
« Last post by bjorne42 on December 07, 2017, 11:24:27 AM »
Kære Groupdiy'ere, jeg har også lavet en tråd med forespørgsler på lydmaskinen hvis nogen undrer sig, men håbede at nogen af de kyndige herinde en gang i mellem stadig kigger forbi :)

Følgende to problemer kunne jeg godt bruge noget hjælp til:

1) På billedet af diskantenheden fra min ene jbl 4408, er problemet, at når jeg varmer loddeøen op med min loddekolbe, bliver terminalen så varm, at det der lim/silikone ikke længere kan holde terminalen på diskantenheden. Er der nogen der har et godt bud på alternative (måske skruede) terminaler eller til noget nyt og bedre lim/silikone? og gerne hvor man anskaffer sig det, eller nogle videoer til hvordan man fixer det.

2) Som det ses på billederne af min calrec EQ, så sidder printpladerne jo omvendt på, og for den øverste kanals vedkommende betyder det, at lodningerne desværre er lige lovligt tætte på låget, så jeg frygter for kortslutninger. på lodningerne ved de forreste pots har jeg tænkt mig at sætte sådan noget isolerende tape på, men det er lige heftigt nok, hvis det skal på det hele. Jeg har overvejet at sætte sådan noget antistatisk plast henover som kan ses på det ene billede, men er der nogen der ved, om der kan gå ild i det, om det smelter eller noget helt tredje uønsket sker, hvis det ligger direkte på lodningerne for at skærme mod kassens låg?

og så off topic, er de rnogen der kan anbefale en god label maskine?

På forhånd tak for hjælpen.

Mvh Bjørn
23
Alt muligt andet... / Re: Hvad mon her skete
« Last post by chrisma on November 24, 2017, 05:01:51 PM »
Data er altid sjove at se. Jeg ser at der er et obvious peak i 2009/2010. Men most online (sidste side) har egentlig ligget stabilt fra 2011 til nu på trods af at der er oprettet færre brugere og posts. Det peger vel på at der er tilpas mange posts og problemet/løsninger til de enkelte projekter så folk læser mere nu hvor de tidligere ville skrive med spørgsmål.
Men jeg tror at posts avler posts og mere aktivitet. Så vi må bare oprette tråde med alt hvad vi bygger :)
24
Alt muligt andet... / Re: Hvad mon her skete
« Last post by Luny Tune on November 24, 2017, 01:04:00 PM »
Hvis nogen har noget ud af infoen, så er hér nogle stats for siden.
25
Alt muligt andet... / Re: Hvad mon her skete
« Last post by chrisma on November 24, 2017, 09:04:01 AM »
Jakob, kan du se hvor mange besøgende der er herinde? Jeg tænker at i takt med at hjælpetrådene til de gængse projekter (gssl, g9, 1176) er blevet lange og vældig informative, falder behovet for at skrive nye indlæg vel også. Mon ikke der stadig er en masse inde og læse uden nødvendigvis at være brugere? Jeg synes personligt stadig at denne side er langt mere overskuelig end den internationale i de fleste tilfælde.
26
Alt muligt andet... / Re: Hvad mon her skete
« Last post by Luny Tune on November 18, 2017, 05:09:28 PM »
Godt indlæg, Jakob. Jeg læser med og er lydhør ang. forslag til hvad jeg kan gøre på siden her.
27
Alt muligt andet... / Hvad mon her skete
« Last post by gyraf on November 17, 2017, 12:21:51 PM »
Hvad mon her egentlig skete?

På et tidspunkt var der sådan forholdvis travlt herinde, og ret mange besøgende. Nu sker der sørme ikke ret meget.

Er det noget vi har gjort, der har skræmt folk væk?

Eller er det bare fordi vi alle er blevet bedre til at bruge det internationale GroupDIY? Mindre generthed? Er vi bare mere parate til at skrive på engelsk?

Jakob E.
28
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by Luny Tune on October 24, 2017, 03:07:03 PM »
Sådan! :)
29
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by gyraf on October 24, 2017, 08:41:14 AM »
Dejligt!Jakob E.
30
Projektspecifikt! / Re: G7 HJÆLPETRÅD!
« Last post by chrisma on October 23, 2017, 02:42:03 PM »
Hej Jakob og Torben. Jeg tog ud forbi Jørn (Bodtbody) som hjalp med at gennemgå den. Det lader til at det drejede sig om dårlig stelforbindelse pga en skidt lodning. Efter lidt re-lodning siger den i hvert fald som den skal. Tak for inputs! Og Jakob, tak for ide og opskrift!
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10