Author Topic: 1U eller 2U  (Read 8411 times)

Offline Jens Sejersen

  • Moderator
  • nanoposter
  • Posts: 121
  • working hard or hardly working?...
1U eller 2U
« on: August 21, 2009, 06:22:52 PM »
Rigpa og jeg er så småt gået lidt i tænkebox mht. til vores GSSl. Vi skal have fun det nogle fede metre at sætte i dyret. Derfor vil jeg spørge om jeres optik på at bygge den i en 2U kasse istedet for en 1U. Grunden til dette er, at vi nok har lidt nemmere ved at finde nogle fede metre at smide i maskinen hvis det er en 2U.

På den anden side vil dette også betyde at den bliver lidt dyrere at bygge. Der kan også være folk som kun har 1U's plads tilbage i racket, og derfor ikke er interesseret i at bygge GSSL'en ind i en 2U kasse.

Skriv endelig hvad jeres holdningerne er til dette...

Shout shout shout - Jens

Offline Rigpa

  • nanoposter
  • Posts: 277
    • www.MicroSonic.dk
Re: 1U eller 2U
« Reply #1 on: August 23, 2009, 09:59:55 PM »
Jeg foretrækker 1 unit - Det kniber med rackplads efterhånden :) Nå men jeg skal heller ikke bygge en selv på week-enden. Kun lave en HiPass til den jeg allerede har hvilket kræver ny front. Så har jeg osse meget bedre tid til at gå til hånde, lave kaffe å sånt...

Offline Thulin

  • picoposter
  • Posts: 5
Re: 1U eller 2U
« Reply #2 on: September 11, 2009, 01:59:48 PM »

Hvis vi kan få bedre metre ved at vælge en 2U kasse så er det helt fint med mig - også selv om det kommer til at koste lidt mere.

Niklas

Offline Rigpa

  • nanoposter
  • Posts: 277
    • www.MicroSonic.dk
Re: 1U eller 2U
« Reply #3 on: September 12, 2009, 10:32:34 PM »
Syns altså at det her meter er fedt og det kan bruges uden videre http://diypartssupply.com/index.php?main_page=index&cPath=3&zenid=pd6av4o09r19q3mjrhj2hqln80

Jeg har fået mail fra dem og de får metrene på lager igen sidst i september.

Offline Jens Sejersen

  • Moderator
  • nanoposter
  • Posts: 121
  • working hard or hardly working?...
Re: 1U eller 2U
« Reply #4 on: September 13, 2009, 12:04:23 PM »
Ja de er super fede. Hvis vi kan få dem, så stemmer jeg også på en 1u kasse. Mener dog at have læst at grundet man ikke har så meget plads i højden, så er de lidt svære at få sat i fronten. Men mon ikke det går?

Offline person

  • nanoposter
  • Posts: 176
Re: 1U eller 2U
« Reply #5 on: September 13, 2009, 12:23:39 PM »
Jeg har brugt dem i mine monteret indefra og det ser super lækkert ud. Men pas på fronterne da der ikke er meget materiale
tilbage pga hul størrelsen på en 1 Unit.

Per
Mvh Per

Offline Jens Sejersen

  • Moderator
  • nanoposter
  • Posts: 121
  • working hard or hardly working?...
Re: 1U eller 2U
« Reply #6 on: September 13, 2009, 12:54:29 PM »
Ja det var også det jeg har hørt, men det ser altså bare super fedt ud med det meter - især når det er bygget ind i en 1u kasse

Offline megl

  • picoposter
  • Posts: 25
Re: 1U eller 2U
« Reply #7 on: September 14, 2009, 11:27:12 PM »
For mig betyder det ikke så meget om det er 1U eller 2U

/megl

Offline Jakobz

  • picoposter
  • Posts: 99
Re: 1U eller 2U
« Reply #8 on: September 22, 2009, 06:28:21 PM »
Jeg har personligt masser af rack plads, og tænker derfor at 2u kunne være flot og praktisk ::)
Gssl, G1176, Pultec, Neve 1073, G7, G9.
www.moerkvaerk.dk