Author Topic: G1176 HJÆLPETRÅD!  (Read 341992 times)

Offline gyraf

  • kiloposter
  • Posts: 1964
    • http://www.gyraf.dk
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #825 on: February 28, 2012, 11:41:36 AM »
jo

Offline Jens Sejersen

  • nanoposter
  • Posts: 121
  • working hard or hardly working?...
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #826 on: February 28, 2012, 07:24:00 PM »
Cool... Tror lige jeg skal prøve at se, om jeg kan få den kalibreret ordentligt i aften. Forhåbentlig så kommer jeg igennem den der "Meter Trck" adjustment uden at rende ind i problemer :)

Har desuden fået købt en 470 Ohms modstand på 5 w med en tolerence på 10 % til at smide over pæren der går til metret. Det er det der lampekit man kan købe med til sit Sifam AL 29 meter - glæder mig til at se hvilken belysning det giver :P

Hep hep

Offline whitedwarf

  • picoposter
  • Posts: 13
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #827 on: March 07, 2012, 12:20:42 PM »
Hej.

Jeg er i gang med at bygge en hairball audio Rev. A og har valgt at montere den i en 1U kasse. Så jeg har købet push button print til ration, men valgt switch til meter. Der er et punkt markeret "4" , på switch printet, som jeg ikke ved hvor skal monteres. Er der nogen der har erfaring med dette og kan hjælpe. Lige nu kommer der signal igennem men det er meget lavt og lidt overstyret. In og Out pots skruer op og ned. Er der noget jeg har glemt? Al hjælp er velkommen :-)
Tak
-Bo

Offline sheep_production

  • nanoposter
  • Posts: 262
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #828 on: March 07, 2012, 09:13:10 PM »
Du bliver nødt til at kigge diagrammet igennem...

Offline whitedwarf

  • picoposter
  • Posts: 13
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #829 on: March 18, 2012, 05:26:06 PM »
Virker nu. Havde loddet transitorene forket i. Tror også vi fik løst hvor "nr 4" skal hen ...
Er der nogen der har erfaring med mnats rev A 1176? Vi har lidt kalibrerings spørgsmål/problemer!
-Bo

Offline Harley

  • picoposter
  • Posts: 34
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #830 on: April 10, 2012, 06:28:18 PM »
Jeg har bygget en g1176 mnats v. j.l men har problemer med at få lyd igennem.
jeg har sat input trafo som 2:1 skåret printet de steder det skal og sat jumpere exc.
desuden har jeg fjernet de 2 x 10 k modstande som sidder imiddelbart ved siden af trafo, da de
kun skal sidde der i 1:1 vers. Der hvor den  modstand til højre på printet har siddet er forbundet
med wire, og er defor en jumper. jeg er kommet i tvivl om de egentlig skulle have været der også i 2:1 indgangssetup. altså de 2 modstande er det forkert at jeg har fjernet dem?
desuden mangler jeg en ide til hvor jeg kan skaffe lodde pins da min fejlsøgning er besværliggjort af at ledninger er fastgjort, det ville have været dejligt med pins så man kunne afmontere ledninger på printet, nogen der ved hvor man kan købe dem og ellers har erfaring med dem (GODT ELLER DÅRLIGT).. Håber der er en der har tid og lyst til at hjælpe migennem det sidste da jeg er gået istå med at fejlsøge.. 

Offline Rigpa

  • nanoposter
  • Posts: 277
    • www.MicroSonic.dk
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #831 on: April 16, 2012, 04:51:37 PM »
På mine 1176'ere har jeg opdaget at de støjer mindst hvis input står ml. kl 10 og 11 og hvis jeg flytter den derfra ned eller op, stiger brumniveauet så meget at det kan høres. Det er lidt lige meget til rock og rul men til speak duer det ikke ret godt. Er der nogle der har været ude for det eller har en ide til at afhjælpe det?

Offline Rigpa

  • nanoposter
  • Posts: 277
    • www.MicroSonic.dk
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #832 on: April 16, 2012, 04:55:54 PM »
Jeg har bygget en g1176 mnats v. j.l men har problemer med at få lyd igennem.
jeg har sat input trafo som 2:1 skåret printet de steder det skal og sat jumpere exc.
desuden har jeg fjernet de 2 x 10 k modstande som sidder imiddelbart ved siden af trafo, da de
kun skal sidde der i 1:1 vers. Der hvor den  modstand til højre på printet har siddet er forbundet
med wire, og er defor en jumper. jeg er kommet i tvivl om de egentlig skulle have været der også i 2:1 indgangssetup. altså de 2 modstande er det forkert at jeg har fjernet dem?
desuden mangler jeg en ide til hvor jeg kan skaffe lodde pins da min fejlsøgning er besværliggjort af at ledninger er fastgjort, det ville have været dejligt med pins så man kunne afmontere ledninger på printet, nogen der ved hvor man kan købe dem og ellers har erfaring med dem (GODT ELLER DÅRLIGT).. Håber der er en der har tid og lyst til at hjælpe migennem det sidste da jeg er gået istå med at fejlsøge..


Jeg har købt pins (han og hun) hos el-supply.

Offline toby

  • picoposter
  • Posts: 8
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #833 on: April 16, 2012, 10:14:04 PM »
På mine 1176'ere har jeg opdaget at de støjer mindst hvis input står ml. kl 10 og 11 og hvis jeg flytter den derfra ned eller op, stiger brumniveauet så meget at det kan høres. Det er lidt lige meget til rock og rul men til speak duer det ikke ret godt. Er der nogle der har været ude for det eller har en ide til at afhjælpe det?

Hvordan har du lavet dine stel-forbindelser?
Bruger du skærmede ledninger?

Offline Rigpa

  • nanoposter
  • Posts: 277
    • www.MicroSonic.dk
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #834 on: April 16, 2012, 10:38:53 PM »
Ja, alt er skærmet. Og grounding er checket i alle ender.

Offline sheep_production

  • nanoposter
  • Posts: 262
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #835 on: April 16, 2012, 11:33:43 PM »
hvilket print er det. Hvis det er gustavs har du så lavet de nødvendige cuts mod ground loops?

Offline toby

  • picoposter
  • Posts: 8
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #836 on: April 18, 2012, 12:16:45 AM »
Ja, alt er skærmet. Og grounding er checket i alle ender.

Ift. skærmede kabler, så skal du være opmærksom på at skærmen ofte kun forbindes i den ene ende.

Offline Jens Ledet

  • mikroposter
  • Posts: 696
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #837 on: October 04, 2012, 05:53:08 PM »
Hejsa.
Jeg har nu fået min 1176 nr 2 loddet sammen.
Den fungere sådanset fint, den comper osv.
Men mit meter viser ingen komprimering. Faktist bevæger nålen sig slet ikke i gr mode, den kommer heller ikke op på 0.
Den viser fint input, og går man til den bevæger nålen sig en anelse opad i takt med signalet i gr mode.
Hvad kan være galt ?

Mvh Jens
Nu med 2x G-ssl i studiet :-)
Og 2x 1176 :-)

Offline sheep_production

  • nanoposter
  • Posts: 262
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #838 on: October 12, 2012, 11:29:25 PM »
det lyder som om du ikke har justeret den.

Offline Jens Ledet

  • mikroposter
  • Posts: 696
Re: G1176 HJÆLPETRÅD!
« Reply #839 on: October 13, 2012, 11:41:10 AM »
Det har jeg heller ikke.
Men meteret burte da give bare et lille udslag. Alle pots står faktisk som i den 1 maskine jeg lavede. Men meteret er helt dødt i gr mode.

Mvh Jens
Nu med 2x G-ssl i studiet :-)
Og 2x 1176 :-)