Author Topic: ADA8000 outputs  (Read 2115 times)

Offline Søren Sømand

  • Global Moderator
  • mikroposter
  • Posts: 744
    • http://www.soundcloud.com/doctorsclub.dk/
ADA8000 outputs
« on: October 25, 2006, 05:54:15 PM »
Bag på min ADA8000 converter sidder kun XLR out men jeg skal sætte Phono stik ned til min gamle forstærker. Hvordan er det nu lige man gøre det? Lodder Pin 1 og 2 på XLR-stikket sammen?

Søren Sømand
FRI UPLOAD AF DIY STUFF
...en af de fede ting ved Vista er at din computer lige pludselig tror den bestemmer.

Offline Luny Tune

  • Administrator
  • Megaposter
  • Posts: 2754
    • http://tunetown.dk
ADA8000 outputs
« Reply #1 on: October 25, 2006, 05:55:48 PM »
1 og 3
Torben



Er du en stammer får du rabat på en hammer - W8ter

Offline Søren Sømand

  • Global Moderator
  • mikroposter
  • Posts: 744
    • http://www.soundcloud.com/doctorsclub.dk/
ADA8000 outputs
« Reply #2 on: October 25, 2006, 05:59:46 PM »
Tak. Super... Så kan jeg høre musik igen...

Søren Sømand
FRI UPLOAD AF DIY STUFF
...en af de fede ting ved Vista er at din computer lige pludselig tror den bestemmer.

Offline gyraf

  • kiloposter
  • Posts: 1941
    • http://www.gyraf.dk
ADA8000 outputs
« Reply #3 on: October 25, 2006, 06:58:43 PM »
Men.. på elektronisk-balancerede outputs som dem der, lyder det ofte bedre hvis man bare lader (-), altså ben3,  hænge frit, dvs. klipper den. Dette fordi man så ikke kortslutter den opamp der driver -out.

Jakob E.

Offline Michailov

  • nanoposter
  • Posts: 452
ADA8000 outputs
« Reply #4 on: October 25, 2006, 10:38:54 PM »
jeg plejer gerne at konsultere den her side
http://www.vandenhul.com/artpap/wiring.htm
når jeg lige skal være sikker på forkabling

Der er også lidt forklaring og hjælp med...
Got hitched, got debt - God damn
Bli'r der nogensinde tid til DIY igen, eller bliver min kælder ommøbleret til systue og walk-in closet?

Offline Søren Sømand

  • Global Moderator
  • mikroposter
  • Posts: 744
    • http://www.soundcloud.com/doctorsclub.dk/
ADA8000 outputs
« Reply #5 on: October 25, 2006, 11:18:47 PM »
(Ah-ha oplevelsen nr. 252) Tranformer i udgangen betyder det ingen ting men med en opamp skal man bare lade pin 3 være fri. Wuhuu. Lidt klogere igen. 8)

Søren Sømand
FRI UPLOAD AF DIY STUFF
...en af de fede ting ved Vista er at din computer lige pludselig tror den bestemmer.

Offline Luny Tune

  • Administrator
  • Megaposter
  • Posts: 2754
    • http://tunetown.dk
ADA8000 outputs
« Reply #6 on: October 25, 2006, 11:49:20 PM »
Ahhh, ja og det gør jo heller ikke noget sådan rent støjmæssigt fordi vi er på vej ud af maskinen og den løftede pin vil ikke være kilde til den slags ligesom den ville være i inputtet.

Der var lige en lille aha-oplevelse til mig også dér... :D
Torben



Er du en stammer får du rabat på en hammer - W8ter